BARCELONAUTES / ADAM MARTÍN – PERIODISTA I ESCRIPTOR LLIBRE «MANS»

Adam Martín presenta Mans, un llibre per tornar a fer servir les mans i sobreviure en l’era de la immediatesa digital. L’escriptor i periodista reflexionarà sobre el poder de les mans, l’artesania i la lentitud enfront d’un món dominat pels ginys digitals.

Qualsevol activitat manual, fins i tot les que poden semblar més simples, com la jardineria, la cuina o fer mitja, conté un potencial espectacular per estimular el cervell i reduir l’estrès, millorar les capacitats cognitives i, en definitiva, per ajudar a connectar amb la nostra essència més primitiva, més bàsica, la que ens ha convertit en el que som.

Després de la presentació es podrà comprar el llibre i l’autor signarà exemplars a qui ho desitgi. A més us ofrerirem una copa de cava.

Adam Martín ha treballat en diversos mitjans escrits i audiovisuals i també ha estat professor del màster Desenvolupament Personal i Lideratge de la UB. És autor de quatre llibres, entre els quals, Menjar per a ser millors (Grijalbo / Rosa dels Vents) o Cuina natural (Rosa dels Vents).

Deja un comentario