BARCELONAUTES / ANGLE MORT

A causa de la nova crisi, el cap d’una petita start-up d’èxit es veu obligat a prescindir d’un dels seus treballadors. Per tal de fer aquest acomiadament de la millor manera possible, l’Andreu, propietari de l’empresa, decideix tenir una trobada conjunta amb els tres empleats: la Beatriu, en Carles i la Diana. Els cita a la sala d’espera del seu despatx i després els fa entrar d’un en un per entrevistar-los i acabar de prendre la difícil decisió. Però el que havia de ser una simple gestió es complica de manera descontrolada i surrealista. Mentre l’Andreu mira de resoldre el problema al despatx, no veu que a la sala d’espera les coses semblen agafar un caire diferent, com si succeïssin a l’angle mort del retrovisor d’un vehicle que està a punt d’avançar i que pot acabar tenint una topada inesperada.

ANGLE MORT és la producció d’APUNTA TEATRE amb la col·laboració de Roc Esquius i Sergi Belbel a la dramatúrgia i Lluís Elías a la direcció. L’espectacle va estar programat al nostre teatre del 20 de Gener al 7 de Març de 2021 amb èxit de crítica i públic. L’agost de 2021 va tornar a programar-se amb totes les entrades exhaurides.

A l’octubre va guanyar el Premi a Millor Espectacle de Proximitat a la IV edició dels Premis de Teatre Barcelona.

Després d’una petita gira, arriba al Teatre Aquitània del 26 d’abril al 22 de maig, per tornar a captivar el públic i fer-los passar una molt bona estona.

Angle mort, és una comèdia sobre aquests temps terribles que estem vivint, sense fer-ne especial esment, sense teoritzar res, sense pretensió d’alliçonar ni dir grans paraules, per fer passar una estona divertida i distesa a l’espectador a l’entorn de problemes que afecten el present i el futur immediat de moltes persones: fins on estem disposats a arribar per no perdre la feina? I també: som conscients dels angles morts que tenim a prop, on succeeixen coses que s’escapen de la nostra vista i que poden capgirar en un segon, insospitadament, el decurs de les nostres vides? I encara més: si accedíssim a la informació que es cou en els silenciosos angles morts que ens envolten, no agafaria per fi un sentit tot allò que fins aleshores ens semblava inexplicable?

Deja un comentario