BARCELONAUTES / ARIADNA SERRAS – ADJUNTA A DIRECCIÓ APREDEF

L’associació APREDEF, d’ajuda a afectats per les preferents, inicia un cicle de conferències amb l’objectiu d’informar les víctimes d’algun producte financer d’alt risc. El cicle dóna el tret de sortida aquest dimarts dia 6 de maig amb una xerrada sobre la realitat de les clàusules sòl. Tal i com ha explicat als micròfons de Mataró Ràdio l’adjunta a la presidència de l’entitat, Arianna Serras, la voluntat és que els afectats coneguin amb detall quines les possibles opcions de les què disposen per fer front a aquesta qüestió i puguin decidir amb criteri.

L’entitat està acabant de configurar un calendari de conferències que se celebraran a la capital del Maresme. Totes elles de temàtiques diverses i amb l’objectiu d’orientar a les persones que han estat víctimes dels productes financers d’alt risc. Altres temes que APREDEF posarà sobre la taula seran les accions de Bankia, les comissions o clàusules abusives, els valors Santander o les hipoteques multidivisa.

L’associació, tot i que treballa arreu del territori català, forma part de la comissió de l’ajuntament de seguiment dels afectats per les preferents. En aquest sentit Serras assegura que la feina feta des de l’ajuntament de Mataró a l’hora de gestionar aquesta problemàtica ha estat exemplar.

APREDEF és una entitat sense ànim de lucre que dóna suport jurídic i social als afectats per les preferents i altres productes financers d’alt risc.

Deja un comentario