BARCELONAUTES / EDURNE VEGA

Sóc una bandautora emocional i sobretot rockera.
Vaig néixer al Maresme i des del 1998 m’acompanyen la meva guitarra i les meves cançons.
He passat per diverses bandes, des del rock al pop, el punk i l’indie-rock, sempre buscant aquell so que travessi i no deixi indiferent a ningú. Per mi el rock és una forma de vida, una qüestió d’actitud que trasllado als meus directes amb intensitat i sobretot molta veritat.

Després d’uns anys cantant i composant en anglès el 2014 vaig fer el salt a composar

en català, fent concerts en solitari i en acústic del meu projecte més personal.

‘Desenfocat’ (autoeditat, 2015) és el meu EP de presentació amb el que he estat entre els 18 grups seleccionats de la fase final de l’edició del 2015 del concurs Sona 9.
M’acompanya una banda de 5 músics formada per Bersio Enrich (guitarres), Clara Genís (veu), Ann Lee (baix), Luis Chicote (bateria) i Edoardo Piras (teclats), amb els quals les cançons guanyen en ànima rockera.
Explico històries en moviment, viatgeres i fugaces amb melodies i textures.

Deja un comentario