BARCELONAUTES / FINA GARCIA – PORTAVEU PROJECTE CATERING ESCOTA

A Ramblejant us hem parlat del Projecte Norai, un projecte de responsabilitat social engegat pel Museu Marítim de Barcelona en col·laboració amb la Fundació Surt, Impulsem i la Fundació Tot Raval. Norai és un projecte social d’inserció que ofereix una nova oportunitat, mitjançant la formació i la cultura marítima, a persones amb risc d’exclusió. La part més visible del projecte és la gestió del restaurant del Museu, el Norai.

Ara, el Projecte Norai amplia el seus horitzons. El passat 28 de maig, el Museu Marítim de Barcelona va presentar Escota, un servei de càtering socialment responsable nascut dins del Projecte Norai. Escota ofereix a les persones amb risc d’exclusió formades dins del projecte, seguir treballant i seguir formant-se en el món de l’hosteleria i la restauració.

Escota és una iniciativa sorgida de la unió de les entitats que van crear el projecte Norai (MMB, Fundació Surt, Impulsem SCCL i Fundació Tot Raval) i de l’empresa de càtering Paradís. Tant Norai com la seva nova branca Escota impliquen diferents agents socials i culturals del barri del Raval que treballen des de la proximitat amb un mateix objectiu: facilitar l’accés al món laboral aquelles persones amb més dificultats per fer-ho.

Deja un comentario