BARCELONAUTES / JOAN VALLS – LLIBRE HINOSPITS

Arriba a les llibreries “Inhòspits”, un complet recull de llocs abandonats i les històries sorprenents que amaguen al seu darrere

Fàbriques, hospitals, hotels, piscines, estadis, circuits, discoteques, teatres, campaments militars, balnearis, estacions de metro i tren, gratacels, pobles, ciutats… Gairebé tots els llocs que apareixen en aquest llibre encara existeixen, però és possible que alguns hagin

desaparegut quan el lector l’estigui llegint. Són les lleis irracionals que regeixen el món de les deixalles urbanes.

Joan Valls, periodista i fotògraf, sent fascinació per aquests llocs i durant anys n’ha visitat molts per fotografiar-los. Confessa que la sensació de misteri, prohibició, irrealitat i morbo que hi experimenta és impossible d’oblidar.

Llocs abandonats amb històries increïbles

Al llibre hi aparèixen llocs de somni caiguts en desgràcia, com el Casino de la Rabasada, construccions que havien de impressionar el món però que es van quedar a mig camí; Barris oblidats com La Catalana de Sant Adrià de Besós. Pobles abandonats com Peguera o Blancafort, poble amb les arrels de Lionel Messi..

Fa un recull de llocs misteriosos, indrets envoltats de llegendes, històries inexplicables o terribles malediccions, com la Casa del terror de Rambla Catalunya de Barcelona o l’escorxador sinistre, al terme municipal de Tordera.

Deja un comentario