BARCELONAUTES / JU – CANTANT, COMPOSITORA I ACTRIU – EL MÓN ES MOU

Nascuda a Gurb (Osona) el 1992, JU és cantant, compositora i actriu.

Comença a estudiar música als 6 anys a l’Escola de Música i Conservatori de Vic, on s’ha format en diverses disciplines, especialitzant-se en el cant i en instruments que l’apassionen, com el piano i la guitarra.

També ha estudiat dansa en diversos centres especialitzats, instruint-se en varis estils, des de ballet clàssic i dansa contemporània fins a jazz, hip-hop, funky i street dance.

Es llicenciada en Art Dramàtic (especialització en Cinema) a l’escola EÒLIA (Tricicle + Dagoll Dagom).

Des de petita, ha sentit fascinació per la música i ha col·laborat amb músics com Strombers, Morodo, Oques Grasses, Bikimel i el Ricard Puigdomènech. També ha posat veus en les gravacions de diversos grups de reggae, pop i R&B a l’estudi d’Enric Carbonell.

Acaba de publicar el seu primer disc, El món es mou (disponible a Spotify, SoundCloud i totes les botigues online) amb el que ha iniciat una gira juntament amb el seu grup: Arnau Martín (Guitarra), Gil Grau (Teclat), David Vila (Baix) i Jordi Junyent (Bateria). D’aquest àlbum, ha publicat els videoclips dels singles Temps i Decisió.

Com a actriu, ha actuat en els videoclips Marieta i El Senyal d’Strombers, Correm i Regala petons d’Obeses, Esperant-te de Glòria Terricabras, i en el curtmetratge Cuatro Rosas Blancas de Natalia Colors dirigit per Víctor Xavier Monzó.

Ha estat model fotogràfica de la marca Sony i l’empresa de productes cosmètics M32 Natural, protagonista d’spots publicitaris per a Palens Barcelona, Víctor von Schwarz & Allambs, i coprotagonista de l’anunci “Solo” Noruega de Rabagast Films SL.

Deja un comentario