BARCELONAUTES / ORIOL BALAGUER – MESTRE PASSTISER «LA XOCOLATERIA BY ORIOL BALAGER»

Oriol balaguer, un dels mestres chocolateros per excel·lència, ha obert un nou espai en el Born: La Xocolateria by Oriol Balaguer.

Un local de fusta que sembla transportar-te a l’època colonial és el que et trobes gens més entrar. Tons clars i agradables per projectar comoditat, directament et delectes amb tot l’ofert.

Al principi del mostrador, tots els toppings que puguis imaginar-te i més: xocolata negra, amb llet, fruita seca, fruites confitades, encenalls, perles de anís, galetes, caramel, pasta d’avellana, crispy de llima, mànec yogurt… Un món nou de sabors abans nosaltres i, la qual cosa els fa especial, de primera qualitat.

Els toppings pots combinar-los amb gelats, gofres o crepes. Encara que, qui diu que no puguis afegir-li xocolata calenta al teu croissant?

El que és clar que no anava a falta en La Xocolateria és la xocolata calenta. Ets una xocolata addicte? Tens la grandària XXL perquè ho gaudeixis. Amb llet o negre, pots afegir-li nata per transformar-ho en un suís o xurros per arrodonir la degustació. Tot t’ho serviran acabat de fer i calent: una massa molt bona pels crepes i els gofres, serà per això (sense descomptar els anteriors premis de Orio Balaguer), que tenen el millor crusán de mantega artesà d’Espanya.

Una barra amb tamborets és el que trobem fins que arribem a una gran taula, presidida per un mapa mundi preciós i enorme, en la qual compartir seient i gaudir del demanat. Tenen Wifi gratuït per als clients i el que demanis t’ho posen com si fora per portar.

Oriol Balaguer, mestre pastisser i de la cuina dolça, obre les seves portes en un barri que ens encanta, el Born, i ofereix els seus productes de qualitat per al públic. Irresistible, no?

Preus
Toppings: des de 0,50 a 1 euro.
Gelats: des del mini per 1,70 al gran per 4,50.
Bombons en forma fava de cacau: 1 euro.
Xocolata desfeta: des de 2,70 mitjà a 4,70 el XXL.
Cafès i tes: entre 1,40 i 2,70.

La Xocolateria by Oriol Balaguer
Carrer Fusina 5, Barcelona.

Deja un comentario