BARCELONAUTES / PATRICIA TAMAYO – MEMBRE «PACK MAGIC»

Pack Màgic és una distribuïdora de cinema infantil enfocada en la difusió de pel·lícules i altres recursos audiovisuals que estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió en valors socials i culturals.

Les pel·lícules que formen part del catàleg de Pack Màgic estan adreçades a nens i nenes d’entre 2 i 9 anys i es distribueixen en versió doblada en català. A la llista de títols hi trobareu tant pel·lícules recents, provinents de cinematografies especialitzades en cinema infantil i d’animació, com títols clàssics que van ser populars per altres generacions. Pack Màgic posa cura i rigor en la selecció de pel·lícules adients a les característiques, capacitats i sensibilitats dels nens i nenes d’aquestes edats i elabora materials de promoció concebuts per incentivar la curiositat sobre cada títol i fomentant el gust pel cinema i per anar al cinema des de la infància.

Aquesta nova oferta de distribució cinematogràfica que Drac Màgic vol fer arribar a les pantalles de cinema de Catalunya reprèn una labor que ja havia dut a terme entre el 1977 i el 2005 en col·laboració amb dues entitats més, l’Associació Cultural Cavall Fort i Rialles, amb les que va conferir un catàleg de 41 films representatius infantils, del millor cinema europeu i internacional.

Deja un comentario