BARCELONAUTES / RICARD REGUANT – DIRECTOR TEATRAL DE LA OBRA «GERMANS DE SANG»

El musical ‘Germans de sang’ es continuarà representant al teatre del Raval de Barcelona malgrat la baixa de l’actor protagonista Roger Pera. Dissabte passat, la funció es va haver de suspendre quan Pera no es va presentar al teatre a causa de la malaltia depressiva que pateix.

En una entrevista de RAC1 recollida per Europa Press, el director de la peça, Ricard Reguant, ha relatat que dissabte l’equip va sortir a donar explicacions: «No podíem seguir tapant un fet tan evident, no podíem seguir dient que estava malalt, simplement, sinó que havíem de donar la cara per respecte a la gent».

Era la segona vegada que Pera no es presentava a la funció. La companyia va justificar la primera absència de l’actor al·legant que havia patit un accident. «Però dissabte decidim no mentir més i dir la veritat que sabíem i que ens afectava a tots», ha assenyalat el director, que ha remarcat que Pera és molt bo i generós. Reguant ha evitat culpar l’actor de la seva conducta, justificant que Pera no pot controlar el que li passa.

El director ha explicat que l’actor pateix una situació d’angoixa i depressió que el porta a tancar-se en un hotel o pensió i que, de moment, el manté en parador desconegut, tot i que pel WhatsApp saben que la seva connexió telefònica és freqüent.

Poc més d’una setmana després de l’estrena de l’obra, els responsables de la companyia han substituït el protagonista per un altre actor, Benjamí Conesa, que ja ha interpretat dues vegades el paper de Pera enmig de forts aplaudiments del públic, ha comentat el director.

Deja un comentario