BARCELONAUTES / TURISME ACTIU A LLEIDA

Florido Dolset president de l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventura del Pallars Sobirà ens explica las BARCELONAUTES que la temporada 2019 comença amb 228 empreses, distribuïdes pel conjunt de les comarques lleidatanes, que ofereixen els seus serveis en activitats de terra, d’aire i d’aigua amb l’objectiu de superar per primera vegada la contractació dels 750.000 serveis. La nova campanya presenta novetats importants, com ara la prolongació de la navegabilitat sense interrupcions per a les embarcacions de ràfting i caiac del riu Noguera Pallaresa, que passarà dels 15 fins als 50 km, i a partir de l’1 de maig des de la presa de la Llosa del Cavall, a la Vall de Lord (el Solsonès), es podrà practicar la disciplina bungeejumping (salt amb corda elàstica), que es convertirà en el tercer salt més alt del món des d’una plataforma situada en una presa. D’altra banda, Sort i la Seu d’Urgell seran aquest any 2019 escenaris del Mundial de Piragüisme d’Aigües Braves. La temporada 2018 es va tancar amb 731.000 serveis contractats, amb un increment d’un 3,2 % d’activitats amb relació a l’any anterior i un impacte econòmic d’aquest sector de 102,5 milions d’euros.

Tambe el president d’Hostaleria de Lleida, Josep Castellarnau, va destacar el bon moment del sector a Lleida.

Marta Cortina com a presidenta de l’Associació de Càmpings de Lleida ens explica que l´Associació agrupa a 48 càmpings de muntanya i d’interior de les terres de Lleida. Les comarques on estan ubicats els càmpings són el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, l’Aran, l’Alt Urgell, l’ Alta Ribagorça, La Cerdanya, La Noguera i El Solsonès. Tots ells, ofereixen un ampli ventall de possibilitats al mig de la natura amb modernes instal•lacions i tota mena de serveis per satisfer els campistes més exigents.
y que CÀMPINGS DE LLEIDA té vocació d’unitat al considerar els 46 càmpings com una destinació d’alta qualitat. Així mateix, manté el caràcter diferent de cadascun, donant autonomia i respectant la diversitat. Tots tenen en comú l’excel•lència, la familiaritat del negoci i l’orientació vers el clients per fer-los sentir com a casa.
Experiència, prestigi, qualitat i familiaritat. Els quatre punts que ens uneixen. Viu-los!

Deja un comentario