BARCELONAUTES / GO BCN DESCUBRIENDO BARCELONA

Gràcies per visitar-nos.
A GoBcn t’oferim rutes a peu des d’una perspectiva que mai t’imaginaries.

Activitats amenes, imaginatives i sobretot molt culturals. Rutes per la gent de Barcelona i més enllà, rutes d’empresa, escolars, sota demanda i en diferents idiomes.

Explora amb nosaltres la Barcelona romana de l’emperador August, esbrina tots els misteris que amaga el barri del Born, assabentat de tot allò relacionat amb els vampirs o descobreix si està o no amagat el Sant Greal a la muntanya de Montserrat. Deixa’t sorprendre amb tot això i molt més…

A més, ara GoBcn inicia una nova etapa a televisió de la mà de la Míriam del Río, una de les nostres guies que dirigeix i presenta GoBcn Diaries, un programa dedicat a les curiositats insòlites de la ciutat.

Informa-te’n o segueix el programa al nostre canal de YouTube aquí.
Primer dissabte i diumenge del mes a les 17:30h després de la pel·lícula.

Gracias por visitarnos.
En GoBcn te ofrecemos rutas a pie por Barcelona desde una perspectiva que nunca te imaginarías.

Rutas diferentes, amenas, imaginativas y sobretodo muy culturales. Rutas para la gente de Barcelona y más allá, rutas de empresa, escolares, bajo demanda y en diferentes idiomas.

Explora con nosotros la Barcelona romana del emperador Augusto, averigua todos los misterios del barrio del Borne, entérate de todo los relacionado con los vampiros o descubre si está o no escondido el Santo Grial en la montaña de Montserrat… déjate sorprender con todo esto y mucho más…

Además, ahora GoBcn Descubriendo Barcelona inicia una nueva etapa en TV de la mano de Míriam del Río, una de nuestras guías, que dirige y presenta GoBcn Diaries, un programa dedicado a curiosidades insólitas de la ciudad.

Deja un comentario