BARCELONAUTES / JOSEP PONS – PERRUQUER I ESTILISTA

El món de la imatge evoluciona i si volem destacar en la nostra professió hem d’evolucionar amb ell. Josep Pons aposta per una metodologia innovadora a través del campus virtual mitjançant el qual podràs cursar programes d’Especialització i Executive, per anar més enllà dels límits de la teva professió, per ampliar el teu camp d’acció, en definitiva, per destacar dins del mercat professional.

La metodologia formativa Josep Pons es basa en tres pilars fonamentals:

Pragmatisme. Formació orientada a la realitat del mercat professional emfatitzant la pràctica que se sustenta sobre uns conceptes teòrics sòlids.
Innovació. Aportar recursos d’última tecnologia que permeti a l’alumne realitzar la seva formació a distància, en el moment i lloc que desitgi.
Acompanyament. Els nostres estudiants progressen en la seva formació gràcies a l’acompanyament de l’equip de docents especialitzats a cada àrea que aporten recursos i suport perquè el nivell formatiu respongui a les expectatives desitjades.
Als Programes Executive descobriràs noves perspectives enriquidores que aportaran valor afegit a la teva oferta o bé et permetran ampliar els teus serveis maximitzant el teu potencial.

Els Programes d’Especialització t’elevaran a un nivell superior en la teva professió perfeccionant la teva tècnica i coneixements, incorporant les últimes metodologies a nivell nacional i internacional.

Els programes educatius Josep Pons formen en valors. Valors d’autoconfiança, seguretat, respecte i bon fer. És per això que introduïm el concepte de Coaching que ens permet implementar i reforçar la nostra metodologia.

Una visió innovadora passa sempre per un enfocament internacional, per aquest motiu oferim el programa Executive d’anglès aplicat a la Imatge Personal.

Fem de la nostra professió la nostra passió i evolucionem en positiu
cap a un major enriquiment i nivell de professionalització.

Deja un comentario