BARCELONAUTES / MIQUEL DONNAY – PRESIDENT FIRA LOW COST MOTOR

Per iniciativa dels concessionaris oficials d’automòbils de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, el Gremi del Motor posa en marxa la nova edició de Low Cost Motor 2012, que tindrà lloc al recinte firal de La Farga de la ciutat d’Hospitalet de Llobregat, durant els dies 26 d’abril a l’1 de maig.

Els concessionaris d’aquesta ciutat i el Gremi del Motor organitzen a l’espai Firal de La Farga de L’Hospitalet, una fira del automóbil d’ocassió LOW COST, on el públic podrà adquirir, durant aquests sis dies, el seu vehicle d’casió amb unes ofertes excepcionals de baix cost, aixó sí, amb la total garantia que dona l’adquisició d’un vehicle a professionals asociats al Gremi.
LOW COST l’organitza el Gremi del Motor, que presideix el Sr. Miquel Donnay , fou fundat l’any 1957, i és una associació empresarial sense ànim de lucre que representa als concessionaris, serveis oficials i venedors de vehicles de la província de Barcelona.

La mostra d’ofertes es podrà seguir per internet al portal http://www.gremimotor.com, i com en edicions anteriors LOW COST MOTOR preten concentrar les ofertes dels professionals de la zona en un espai d’exposició de 6.000 m² aprox, on es podrán trobar mes de 500 vehicles a preus realment rebaixats, peró aixó si totalment revisats i garantits, i que es podran provar per la ciutat abans de ser adquirits.

La Farga és un centre d’activitats polivalent, cèntric i molt ben comunicat tant amb transport públic com privat, i disposa de tots els serveis al abast del comprador, per facilitar-ne la seva tria.

L’organitzacio de LOW COST MOTOR espera una gran afluència de públic, sobretot pels bons preus, la qualitat i la garantia de les ofertes exposades pels agremiats participants. D’altra banda l’envelliment del parc automobilístic al nostre país, amb la consabuda problemàtica que afecta a la seguretat vial, fá, en molts casos sigui una necessitat, el canvi de coche, i LOW COST MOTOR n’es una oportunitat perfecta, on el comprador trobará al millor preu el vehicle que busca.

Deja un comentario