BARCELONAUTES / SILVIA CARNÉ – RESPONSABLE ORGANITZACIÓ ESPAI ELYSSIA

La Fundació Privada Ferrer Sala Freixenet presenta la primera edició del festival Vinya&Art, que arrenca amb quatre concerts programats pels caps de setmana del mes de juny.

Un cartell d’excepció, amb grups de la talla de Blaumut i Els Catarres i solistes emergents com Núria Graham y Pau Vallvé, que actuaran plegats, o el cantautor Joan Dausà, mostren la projecció d’un festival consagrat a fomentar el talent local.

Vinya & Art és un espai dissenyat per promocionar el talent local en totes les vessants artístiques. Amb la música com a punt de partida, el teatre, la moda i la literatura també tindran un espai preferent durant els diferents cicles que s’organitzaran. Els artistes locals seran els protagonistes d’un festival que aposta per la transversalitat cultural i la comunió entre l’art i el món vitivinícola.

A més a més, s’instal·laran punts de venda per tastar i comprar delicatessen de Quilòmetre 0 i es podran adquirir directament els millors vins i caves de la regió: l’enologia i la gastronomia al servei de l’art, i tot plegat, al servei del talent. Així de fàcil.

La bodega Elyssia, a Sant Cugat Sesgarrigues, acollirà els quatre concerts d’aquest primer cicle musical del Vinya&Art.

Deja un comentario