BARCELONAUTES / SILVIA CASTELLÓ – PRESIDENTA GIMODA «SETMANA DE LA MODA EN GIRONA»

Saps quin serà l’esdeveniment que posarà a la ciutat de Girona en el punt de mira del món del tèxtil a Catalunya?

Et sona la paraula Gimoda?

Si la resposta ha estat afirmativa, vol dir que ja coneixes el que serà la Setmana de la Moda de Girona, i sinó, estigues ben atent que t’informem!

La Setmana de la Moda de Girona o Gimoda és el projecte estrella d’Agimod que es realitza amb el suport de l’Ajuntament de Girona. Es constitueix com una plataforma dedicada als emprenedors tèxtils vinculats a les noves tendències perquè puguin mostrar les seves col·leccions al públic.

El projecte Gimoda tindrà lloc els dies 18, 19, 20 i 21 de març del 2015 en emplaçaments estratègics de la ciutat. Al llarg d’aquests quatre dies, hi haurà múltiples activitats relacionades amb la moda en format de tallers, ponències, expositors, sortejos i 15 desfilades de 15 dissenyadors diferents com a eix central de l’esdeveniment.

L’objectiu d’aquesta iniciativa consisteix en fer arribar al carrer a aquells dissenyadors/es emergents de la zona perquè siguin coneguts i puguin trobar una sortida laboral real per al seu futur, així com aconseguir que la ciutadania entri en contacte amb tot el talent i la creativitat tèxtil del nostre territori.

No deixis que t’ho expliquin!

Et convidem a viure la Setmana de la Moda de Girona!

Deja un comentario