BARCELONAUTES / AVISMON

La Fundació Avismón-Catalunya és una entitat sense ànim de lucre que promou el voluntariat social, el suport i l’envelliment actiu de les persones grans. Està regida per un patronat compromès amb l’acció social, un reduït equip de professionals i un gran nombre de persones voluntàries.

Som persones que volem acompanyar a la gent gran en el seu procés vital d’envelliment i autocura, essent referents del bon tracte, proper i familiar, en especial atenció a totes aquelles persones que poden sentir-se soles.

Som persones que volem empoderar, en la defensa i promoció de l’exercici efectiu dels drets, a les persones grans, com a membres actius en la vida social, econòmica, cultural del lloc de vida que hagin triat.

Missió

Promoure el benestar, la integració social, la millora de la qualitat de vida i la protecció dels drets fonamentals de la Gent Gran.

Pal·liar la solitud de les persones grans i el risc d’exclusió social.

Impulsar el voluntariat com agent transformador, en especial atenció, a la participació social i comunitària protagonitzada per les persones grans voluntàries.

Visió

Volem un món de persones grans acompanyades, empoderades i actives en la vida social , econòmica i cultural.

Volem una societat que proporcioni a les persones grans les cures que requereixi respectant sempre la seva autonomia.

Valors

Respecte,

Solidaritat,

Altruisme,

Innovació

I participació

Deja un comentario