BARCELONAUTES / GERARD SESÉ

Gerard Sesé és un músic català que ha estat apassionat per la música des de la seva infància. Al llarg de la seva carrera, ha publicat diversos CDs, ha col·laborat amb una varietat d’artistes i ha estrenat quatre obres de teatre musical a Barcelona amb la seva companyia i productora, Generació de Merda (juntament amb Xavi Morató), demostrant la seva versatilitat i dedicació a l’art. Té el seu propi estudi de gravació a Barcelona, on també produeix per a altres artistes i projectes audiovisuals com per la televisió o per a videojocs.

Gerard Sesé no només és conegut per la seva música, sinó també per la seva contribució a la creació de continguts a les xarxes, sempre en català. Té més de 25k de seguidors a Tiktok i més de 21k a Twitter.

A part de la seva formació musical, Gerard Sesé és politòleg i ha exercit de periodista, tant a la premsa digital com a cap de comunicació, passant per la televisió i la ràdio, des de ben jove. També ha publicat un assaig polític amb Edicions Cal·lígraf.

Aquest 2024 marca un moment important en la carrera de Gerard: celebra el 20è aniversari de la seva primera maqueta: “L’has cagat”. Per commemorar aquesta fita, Gerard Sesé ha decidit publicar un CD inter-temporal que inclou tant cançons actuals com cançons de la seva adolescència, la majoria d’elles inèdites, i que ha regravat. Aquest projecte serveix com a reflexió sobre el seu creixement com a artista i com a celebració de tot el que ha aconseguit.

Deja un comentario